SANG LEE ROTISHOP & BROODJESZAAK

SANG LEE ROTISHOP & BROODJESZAAK exotic fastfood

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1210 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sang Lee Rotishop & Broodjeszaak. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:36 Eten altijd super lekker, bezorger kwam eerder dan verwacht.
25 jun 2022 om 20:11 Weer erg lekker, goed warm, en vriendelijke bezorger
18 jun 2022 om 20:21 Eten heel lekker, betje lang gewachten, dat was wacht waard
7 jun 2022 om 11:35 Roti kip javaans miste helaas de jus en was stuk droger en minder pittig daardoor dan anders.
6 jun 2022 om 18:08 2,5 hour delivery time and the food isnt that good either.
6 jun 2022 om 16:13 Food is outstanding! Initially, delivery would be approx. 20-45 minutes, but after we ordered it, it was estimated to take 90 minutes. We called the restaurant and picked up our order ourselves without any problems.
5 jun 2022 om 20:20 Ik heb 2 uur moeten wachten op mijn eten. Belachelijk!
5 jun 2022 om 13:40 Heerlijk gegeten! Voor ons de eerste keer en zeer voor herhaling vatbaar. Petjil sambal was lekker en vers. Moksi met nasi ook yummie Vega roti goed gevuld!
4 jun 2022 om 23:26 Nog altijd even lekker eten en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.
4 jun 2022 om 19:03 Ik hou van de rotishop, al jaren. Meestal vind ik de bezorgtijd iets te lang, maar dit keer heb ik gebeld met de vraag of er specifiek rond 18.00u bezorgd kon worden. En dat was mogelijk. Bestelling werd voor zessen bezorgd. Super service!!
30 mei 2022 om 11:44 Kleine porties. Wel lekker.
26 mei 2022 om 21:37 Super lekker en snelle service