SANG LEE ROTISHOP & BROODJESZAAK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1281 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sang Lee Rotishop & Broodjeszaak. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:14 Altijd lekker en er is zoveel keuze
19 nov 2022 om 19:12 Waren ongeveer 15 minuten eerder dan aangegeven. Het eten was heerlijk heet en lekker.
16 nov 2022 om 21:33 Om 18.30uur zou het komen ze waren er om 18.15uur
12 nov 2022 om 19:00 Lekker eten en snel geleverd, 15 minuten voor aangegeven bezorgtijd
5 nov 2022 om 22:03 Eten was erg lekker en nog warm. Ze waren alleen de bara vergeten, ik belde op en gaf aan dat ze daarvoor niet terug hoefden te komen omdat ik redelijk ver woon. Ze zijn het toch komen brengen met nog extra baka bana. Goede service, super bedankt!
5 nov 2022 om 19:56 Het duurde meer dan 2 uur voordat ik mijn eten kreeg en het was koud.
30 okt 2022 om 20:34 iets langer dan 2 uur gewacht tot het eten er was en eten was niet wat we besteld hadden kregen een ander smaak rotti
29 okt 2022 om 22:22 Snel, goed warm en heerlijk eten. Roti Javaanse kip en Roti kleine garnalen zijn zeker aanraders.
24 okt 2022 om 18:47 Smaakte weer goed.
21 okt 2022 om 20:07 Altijd tevreden!
20 okt 2022 om 21:22 Het was een heerlijk maaltijd en aardige bezorger dank je wel sang lee
17 okt 2022 om 9:29 Bezorging was snel. Saotosoep was top. Bakkeljauw een beetje te zout.